ESCOLA SANTA EULÀLIA

JA SAPS QUÈ FARÀS AQUEST ESTIU?

Vine a l'English Summer Fun by Kids&Us 2019!

Casal d'estiu en anglès a l'escola Escola Santa Eulàlia de Cornellà de Llobregat.

Aquest estiu serà inoblidable! Vine a viure noves i originals aventures especialment pensades per a gaudir de valent!! Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent manualitats i moltes més coses ...... i tot 100% en anglès.

Cada setmana l'equip de Kids&Us acompanyarà els vostres fills i filles en les diferents aventures que els proposarem. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i viuen l'anglès de manera natural i sòlida sense ser conscients d'estar-ho fent. Oi que sembla màgic?Vine a la REUNIÓ INFORMATIVA: divendres, 5 d'abril, a les 17.30h a la Biblioteca Marta Mata de Cornellà de Llobregat. 

TEMÀTIQUES 2019

TREASURE HUNTERS (del 25 al 28 de juny)
Els exploradors es troben a la cerca del tresor i només tenen una setmana per aconseguir-lo. Aconseguireu unir-vos a ells i trobar els tresors que s'amaguen a L'English Summer Fun?

MONSTERS (de l'1 al 5 de juliol)
Prepara't per viure la setmana més monstruosa amb MONSTERS! Descobrirem els monstres que s'amaguen a l'English Summer Fun i els caçarem a tots per viure un munt d'aventures inoblidables amb tots ells. Vigila no et converteixes en un monstre també!

MOUNTAIN ADVENTURES (del 8 al 12 de juliol)
Al cim de la muntanya s'hi amaguen moltes sorpreses que desvetllarem en aquesta setmana! Una aventura de 5 dies descobrint els misteris de la muntanya i rutes insospitades. No et pots perdre aquesta aventura d'estiu amb nosaltres!

FARMYARD (del 15 al 19 de juliol)
Aquesta setmana ens convertirem ens grangeres i grangers i viurem mil aventures amb els animals de la granja. No us ho podeu perdre, serà tota una animalada!

UNDER THE SEA (del 22 al 26 de juliol)
Les activitats més refrescants arriben al nostre casal! Amb Under the sea descobrirem tots els secrets i personatges que s'amaguen al fons del mar i que ens faran remullar-nos sense parar.

EDATS: Per nens i nenes de 3-12 anys

Aquest any tenim noves temàtiques i excursions adaptades a totes les edats.

ACTIVITATS:

STORY TIME
Els monitors explicaran un conte per setmana que ajuradà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.Per altra banda,els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons. moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup,apendre a compartir,esperar el torn...En aquest context,els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME
Aprofitarem els temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

EXCURSIONS

Cada setmana tota l'escola marxarà d'excursió i els més grans faran una sortida matinal.

I EL DIVENDRES, Friday's Party!

Per acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal de que tots i totes junts poguem gaudir de tot allò que els petits han après.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions

S'ha d'utilitzar els navegadors Google Chrome o Firefox,(no optimitzat per Explorer)

FRANJES HORARIES

OPCIÓ A: Horari de 9h a 17h (tots els dies)

OPCIÓ B: Horari de 9h a 15:30h (3 dies) i de 9h a 17h (2 dies: el dia de l'excursió i divendres)

OPCIÓ C: Horari de 9h a 13h i de 9h a 17h el dia d'excursió

Tindrem servei d'acollida tots els dies a partir de les 8h.

PRÒXIMAMENT...

Més informació sobre les reunions informatives, les excursions...

Us hi esperem!

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Cornellà (C/Ametller, 30)

cornella@kidsandus.es

644 00 79 71