ESCOLA SANTA EULÀLIA

JA SAPS QUÈ FARÀS AQUEST ESTIU?

Vine a l'English Summer Fun by Kids&Us 2021!

Casal d'estiu en anglès a l'Escola Santa Eulàlia de Cornellà de Llobregat.

Aquest estiu serà inoblidable! Vine a viure noves i originals aventures especialment pensades per a gaudir de valent!! Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent treballs manuals i moltes més coses ...... i tot 100% en anglès.

Cada setmana l'equip de Kids&Us acompanyarà els vostres fills i filles en les diferents aventures que els proposarem. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i viuen l'anglès de manera natural i sòlida sense ser conscients d'estar-ho fent. Oi que sembla màgic?

EDATS: Per nens i nenes de 3-12 anys

DIES: DEL 28 DE JUNY AL 23 DE JULIOL (4 setmanes) 

Aquest any tenim noves temàtiques!!!!

ACTIVITATS:

STORY TIME
Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens i nenes tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS
Es duen a terme activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... En aquest context, els nens i nenes aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web: https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions

S'ha d'utilitzar els navegadors Google Chrome o Firefox. (no optimitzat per Explorer)

FRANJES HORARIES

Horari de 9h a 13h (de dilluns a divendres): 130 euros/setmana

ACOLLIDA: DE 8.00h a 9.00h i de 13.00 a 14.00h: 2 euros per franja

*El Summer Fun respectarà totes les condicions i especificitats establertes per la Generalitat quant a la higiene i seguretat pel COVID-19.

Us hi esperem!

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Cornellà (C/Cinema Bel, 20)

cornella@kidsandus.es

644 00 79 71