Escola La LLacuna

Els casals d'estiu Summer Fun són el resultat de l'esforç continu del Departament Pedagògic de Kids&Us per oferir una activitat d'estiu única d'aprenentatge i diversió.

El principal objectiu dels casals Summer Fun és que els alumnes tornin a casa cada dia amb la sensació d'haver viscut una jornada divertida i diferent, sense adonar-se que, alhora, han après anglès. Kids&Us acumula 15 anys d'experiència en l'ensenyament d'anglès per a nens petits.

Com és?

Cada setmana l'equip de monitors de Kids&Us acompanyarà els vostres fills en les diferents aventures que els proposarem. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem. Així aconseguim que interioritzin i consolidin estructures i vocabulari de manera natural sense ser conscients d'estar-ho fent. Oi que sembla màgic?


Com ho fem?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que vénen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

EDATS: Per nens i nenes de 3-12 anys

Cada any tenim noves temàtiques i excursions adaptades a totes les edats.

ACTIVITATS:

STORY TIME
Els monitors explicaran un conte per setmana que ajuradà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.Per altra banda,els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons. moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup,apendre a compartir,esperar el torn...En aquest context,els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME
Aprofitarem els temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

EXCURSIONS

Cada setmana tota l'escola marxarà d'excursió i els més grans faran una sortida matinal.

I EL DIVENDRES, Friday's Party!

Per acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal de que tots i totes junts poguem gaudir de tot allò que els petits han après.

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Poblenou (C/Almogàvers 219)

casals1@kidsandus.es

93 300 77 14 / 615 816 080

 

 

 

 

 

 

 

 

Blog

DONEM LA VOLTA AL MÓN!

DSC01589.JPG

Aquesta setmana hem arrencat el casal de l'English Summer Fun de la millor manera possible! Hem donat la volta al món, hem visitat Egipte, les piràmides, la Xina i la gran muralla... buf, no hem parat!

Llegir més

Acomiadem l'estiu amb Phantom Manor!

DSC01322.JPG

Aquesta primera setmana de setembre hem pogut aprofitar fins l'últim dia els inolvidables moments d'estiu!!

Llegir més

QUINS ARTISTES!

DSC01280.JPG

Els vostres fills són uns artistes!


TOYS AL LLACUNA

TOYS.JPG

El casal s'ha acabat! Hem gaudit molt amb tots vosaltres!

Llegir més

TEATRE ROBÃ’TIC!

teatre.JPG

Els nostres monitors tenen un altre talent, els encanta actuar!!

Llegir més

SETMANA TECHNOLOGY A LA LLACUNA!

technology.JPG

Teniu un fills i unes filles que són uns artistes!!! Que bé que ho han fet aquest divendres!!

Llegir més

SURFING ON THE BEACH!!

DSCF1011.JPG

Voleu gaudir d'un dia de platja amb nosaltres?

Llegir més

QUI S'APUNTA A LA PISCINA???

piscina.JPG

Com ja sabeu el dimecres vam gaudir d'un esplèndid dia de piscina! Ens ho vem passar super bé i alguns, com ja veureu, van acabar molt contents però molt cansats!

Llegir més

EL MAR I L´ART!!

framis.jpg

Aquesta setmana, els nens que encara no hi havien estat, han pogut gaudir de l´activitat Art Fun! a Can Framis. A partir de la visualització de quadres relacionats amb el mar, hem treballat conceptes en anglès. I després nosaltres hem estat els artistes i hem fet el nostre propi fons marí, amb la tècnica del col-lage!

Llegir més

LA LLACUNA UNDER THE SEA !!

under sea.jpg

Aquesta setmana la Llacuna s´ha convertit en un fantàstic món submarí!! peixos, pops, petixines, sirenes... a i un pirates molt i molt valents!!

Llegir més

Ens refresquem al Museu de les Aigües!!

cantir.jpg

Aquesta setmana hem gaudit d´una excursió molt refrescant. Els monitors ens han ensenyat moltes coses sobre l´aigua i nosaltres n´hem gaudit a la ludoteca!!

Llegir més

Setmana Emergency al Llacuna!

EMERGENCY.JPG

Aquí teniu les fotos de la setmana d'Emergency!!

Llegir més

Un dia d´aventures a Sant Quinti de Mediona

sant quinti.JPG

Aquesta setmana, els mes grans del casal hem pogut gaudir d´una jornada d´aventures increibles!!! Hem baixat per rius, ens hem llençat per tirolines, hem fet espeleología,...

Llegir més

Setmana Space&Aliens

DSC00148.JPG

Benvolgudes famílies,

Llegir més

SORTIDA AL MONTSENY (SPACE & ALIENS)

CAN SALVI

Aquest dilluns hem anat al parc natural del Montseny, a l'àrea de picnic de Can Salvi ens ho hem passat molt bé!

Llegir més