ESCOLA IPSE

WELCOME TO SUMMER FUN 2021!


PLAÇES EXHAURIDES! INSCRIPCIÓ TANCADA!


CASAL D'ESTIU A L'ESCOLA IPSE

T'imagines fent una immersió lingüística en anglès i ben a prop de casa? Aprèn anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-ho d'allò més bé al nostre Summer Fun by Kids&Us a l'ESCOLA IPSE del barri de l'Esquerra de l'Eixample.
Al Summer Fun oferim activitats d'oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l'anglès. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.

COM HO FEM?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.
EDATS: Per nens i nenes de P3 fins 12 anys.

TEMÀTIQUES I TORNS

Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l' idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

• SETMANA 1: del 28 de juny al 2 de juliol de 2021 : SECRET AGENTS
Excursió: Dimecres 30 de juny. Missió d'agents secrets al recinte del Poble Espanyol de Barcelona!

• SETMANA 2: del 5 al 9 de juliol 2021: ARABIAN NIGHTS
Dia especial: Dijous 8 de juliol: Un dia al desert!

• SETMANA 3: del 12 al 16 de juliol de 2021 : AROUND THE WORLD
Excurció: Dimecres 14 de juliol. Zoo de Barcelona!

• SETMANA 4: del 19 al 22 de juliol de 2021 : CIRCUS
Activitat: Dijous 22 de juliol. Taller de circ!

• SETMANA 5: del 26 al 30 de juliol de 2021 : TOYS
Activitat: Dijous 29 de juliol. Upcycled toys (Taller creatiu de reciclatge)

HORARIS ACTIVITAT

OPCIÓ A: de 9h a 17h
OPCIÓ B: de 9h a 13h
Servei d'acollida a partir de les 8h i fins les 18h.

ACTIVITATS

STORY TIME: els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME: amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS: es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels i les petits/es.

MONITORED GAMES: els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... Els infants aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.


MESURES COVID-19: Kids&Us Escola Industrial aplicarà totes les mesures de seguretat i higiene necessàries i recomanades per a aquest tipus d'activitats, dictaminades per les autoritats sanitàries competents en el marc de la prevenció de la COVID-19.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Escola Industrial
summerfun.escolaindustrial@kidsandus.es
640 063 064 / 640 322 924