Blog

FUN DAY

794159B7-1AE2-4D30-B48E-C7429FD7BA00.jpg

Estem aprofitant al màxim els últims dies del Summer Fun. 

Llegir més

El matí de dimarts

11373DF0-22D3-442C-B582-13E18289B0EA.jpg

El matí ha començat tranquil avui, han estat jugant i cantant abans de refrescar-se amb els Jocs d'aigua i començar a cremar energia amb activitats a l'exterior. 

Llegir més

La setmana al Swamp arriba al seu final

IMG_9248.jpg

Els exploradors del Summer Fun han fet molt bona feina ajudant al Marshall, no podria estar més content amb el seu aiguamoll redecorat. Com a record i agraïment ha donat a cada nen una de les seves plantes! Sobretot, cuideu-les molt!

Llegir més

DIes fets a mida

IMG_9108.JPG

Ahir vam anar d'excursió i ens vam separar petits i grans per poder gaudir d'un dia ple d'activitats fetes a mida dels exploradors del nostre casal.

Llegir més

Swimming in a Swamp

IMG_9074.JPG


Avui ja estem del tot endinsats en les histories que la setmana de Swamp ens porta. Hem acompanyat a l'Edmund i la Hilary en la seva peculiar ruta per l'aiguamoll, cada vegada tenim més sospites de que realment hi ha un monstre que ens acompanya.

Llegir més

Swamp!

IMG_9058.jpg

Avui ens hem endinsat en SWAMP una setmana que passarem en remull entre els nous convidats com les piranyes, els cocodrils i el Marshall "The swamp monster".
Hem gaudit d'un viatja mogut pel riu amb l'Edmond i la Hilary que s'han quedat atrapats en una cova, hi hauà finalment monstres al voltant?

Llegir més

Ja es divendres!

IMG_9024.jpg

Una vegada més la setmana ha volat com el vent, i aquest viatge en el temps ha arribat al seu final.
Els cavernícoles del summerfun han col·laborat molt amb en Trig , el Rex i el Travis.
Ha sigut una setmana on tots han demostrat les seves habilitats manuals, amb la joieria i les disfresses i l'ús d'eines rudimentàries,
S'han convertit en uns experts.

Llegir més

Dies plenes d'aventures

IMG_8943.jpg

Els nens i nenes de les cavernes de Kids and Us han passat dos dies plens d'aventures.
Ahir van passar el dia a la natura i els més petits van gaudir d'un dia en remull i ple de jocs amb les teachers que els acompanyaven.
Els més grans ahir van experimentar l'adrenalina d'estar penjats als arbres i van aconseguir tots els ingredients necessaris per a la poció màgica d'en Trig, el cavernícola.

Llegir més

"Con las manos en la massa"

IMG_8862.jpg

Els nens i nenes de les cavernes aquesta setmana estan demostrant ser del tot més hàbils amb les mans. Tots plegats estan fent unes obres artístiques d'allò més especials.

Llegir més

Comença CAVEMAN!

IMG_8817.jpg

Avui els nostres nens i nenes han conegut als nous personatges, han jugat amb els dinosaures i han escoltat la seva peculiar història i finalment han compartit una estona amb en TRIG, un nen de les cavernes que necessita la nostra ajuda!

Llegir més

Dies passats per aigua

IMG_8737.jpg

Ahir va ser dimecres i vam gaudir tots junts d'un dia a l'aire lliure. El sol apretava amb força però els nostres detectius van passar-s'ho d'allò més bé entre les tirolines i els animals mentre es refrescaven.

Llegir més

Comença MARVELLOUS MYSTERIES!

IMG_8651.jpg

La setmana passada va acabar de la millor manera possible, els nostres aventurers van ajudar a SIMON the SUNFLOWER a trobar els seus nous companys de viatge, i van ensenyar als pares i mares uns bonics balls i tots junts van transformar el pati de l'escola en un increïble museu vivent!!

Llegir més

Dies passats per aigua

IMG_8506.JPG

Ahir vam anar d'excursió a la piscina de Terrassa. Vam passar un dia fantàstic tots junts.

Llegir més

Els artistes d'IPSE

IMG_8431.jpg

Avui hem seguit gaudint de les múltiples activitats del Summerfun i hem començat amb les nostres creacions artístiques, el nostre museu està quedant fantàstic!

Llegir més

El Summer ja ha arribat!

Mural day 1.jpg


Avui hem iniciat la setmana amb Madness at the Museum.

Llegir més