Escola Bergantí

OBRIM INSCRIPCIONS EL 26 D'ABRIL.

INSCRIPCIONS OBERTES NOMÉS A ALUMNES DE L'ESCOLA.

Una proposta de casal fresca i innovadora per gaudir de les vacances d'estiu i aprendre anglès!

Aventures inèdites, històries divertides, jocs refrescants i activitats a l'aire lliure, manualitats, teatre, excursions ... i tot en anglès!

EDAT: Per a nens i nenes de 3 a 12 anys


ORGANITZACIÓ DELS GRUPS: 4 grups diferents:
* nenes i nens de P3 i P4
* nenes i nens de P5 i 1r
* nenes i nens de 2n i 3r
* nenes i nens de 4t a 6è


MONITORS

Personal qualificat amb gran domini de la llengua anglesa i formats per Kids&Us. Els grups es dividiran per franges d'edats en grups màxims de 10 alumnes/grup.Hi haurà un monitor per grup i un director de lleure que dirigirà i coordinarà el casal.


OPCIONS DE FRANGES HORARIES

• OPCIÓ A: 9h a 13h (excepte el dia de l'excursió de 9h a 17h) .
• OPCIÓ B: 9h a 15h (excepte el dia de l'excursió de 9h a 17h).
• OPCIÓ C: 9h a 17h.

*Servei d'acollida de 8h a 9h


DATES: del 25 de juny al 31 de juliol.

 

TEMÀTIQUES PER SETMANES:

Del 25 al 28 de juny: TREASURE HUNTERS
Els exploradors es troben a la cerca del tresor i només tenen una setmana per aconseguir-lo. Aconseguireu unir-vos a ells i trobar els tresors que s'amaguen a L'English Summer Fun?

Del 1 al 5 de juliol: MONSTERS
Prepara't per viure la setmana més monstruosa amb MONSTERS! Descobrirem els monstres que s'amaguen a l'English Summer Fun i els caçarem a tots per viure un munt d'aventures inoblidables amb tots ells. Vigila no et converteixes en un monstre també!

Del 8 al 12 de juliol: MOUNTAIN ADVENTURES.

Al cim de la muntanya s'hi amaguen moltes sorpreses que desvetllarem en aquesta setmana! Una aventura de 5 dies descobrint els misteris deS: la muntanya i rutes insospitades. No et pots perdre aquesta aventura d'estiu amb nosaltres!

Del 15 al 19 de juliol: FARMYARD.
Aquesta setmana ens convertirem ens grangeres i grangers i viurem mil aventures amb els animals de la granja. No us ho podeu perdre, serà tota una animalada!

Del 22 al 26 de juliol: UNDER THE SEA.
Les activitats més refrescants arriben al nostre casal! Amb Under the sea descobrirem tots els secrets i personatges que s'amaguen al fons del mar i que ens faran remullar-nos sense parar.

Del 29 al 31 de juliol: SWAMP
Endinsem-nos a les profunditats del pantà per descobrir què ens espera en aquesta setmana. Swamp arriba carregat de misteris i animals inusuals. Què hi haurà al final del pantà? No esperis a què t'ho expliquin i vine a descobrir-ho!

ACTIVITATS QUE FAREM:

L' AVENTURA -Story Time: Cada setmana es treballa una aventura relacionada amb la temàtica que permet contextualitzar el llenguatge i posar-se en la pell dels diferents personatges.


MÚSICA I MOVIMENT - Songs & dances: Cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana. Farem representacions adaptades a l'edat dels diferents grups. Totes aquestes cançons us les donem en un CD cada setmana.


MANUALITATS - The crafts: Activitats plàstiques per posar en marxa les capacitats artístiques i creatives. Utilitzant diferents tècniques farem murals, màscares, disfresses, etc.


ELS JOCS - The games: Jocs de pistes, d'aigua, d'equip. Jugarem i jugarem! I també jocs del nostre Funbook que cada setmana s'enduran a casa!


TEATRE - Staff performance: Cada dia l'equip de monitors prepararà una petita obra de teatre relacionada amb el conte que treballem. Els alumnes seran espectadors i assistiran cada dia al teatre!


LES EXCURSIONS
- The excursions: Cada setmana sortirem del "decorat" i entrarem en contacte "real" amb la nostra aventura.
Feu clic a la casella anomenada EXCURSIONS que trobareu en aquesta mateixa pàgina, a la franja vertical de la dreta.

ACTIVITAT ESTRELLA que ens permetran gaudir d'experiències úniques i diferents: esports, coneixements, esperimentació... tot un repte!!


I ELS DIVENDRES... PARTY TIME! A l'acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de l'espectacle que han preparat per a vosaltres!

 

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:

Les inscripcions es faran online https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions.
S'iniciaran el 26 d'abril. Les places s´assignaran per rigorós ordre d'inscripció.

Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitaria de l'infant, ja que us demanaran incloure el número, i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.

Anul·lació de la inscripció: Si s´anul.la la inscripció 15 dies abans de l'inici de l'activitat, Kids&Us El Masnou tornarà el 50% de l'import ja pagat de l'activitat.

Un cop iniciada l´activitat, no es farà cap devolució de l´import . Només es farà una excepció en aquells casos que, per causes mèdiques justificades (caldrà presentar el certificat metge), el nen/a no pugui participar del 100% de l´activitat que tenia programada. En aquests casos també es retornarà el 50% de l´import.


S'ha d'utilitzar els navegadors Google Chrome o Firefox: http://www.mozilla.org/es-ES/firefox/new

Kids&Us El Masnou
Flos i Calcat 41, El Masnou
T. 665 643 841 / 665 273 402

elmasnou@kidsandus.es / summerb.elmasnou@kidsandus.es