ESCOLA ARC IRIS

English Summer Fun by Kids&Us Estiu 2018

Casals d'estiu en Anglès a l'escola ARC IRIS

T'imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa? Aprèn anglès d'una manera divertida i engrescadora i passa-t'ho molt bé als nostres casals.

Durant tot el casal farem immersió lingüística en anglès, d'una manera fàcil i divertida, mitjançant una sèrie d'activitats pensades pels nostre equip pedagògic, per a què els nens i nenes participin activament i així potenciar l'ús de l'idioma. Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent manualitats i moltes més coses... en anglès!

LLOC: Escola Arc Iris (C/ Arc de Sant Martí, 78)

EDATS: de 3 a 12 anys

Número de telèfon de contacte de la Directora: 676.824.288

DATES INSCRIPCIONS: 

 • Alumnes de l´escola Arc Iris i alumnes Kids&Us Del 12 al 18 d'abril
 • Obert a tothom: A partir del 19 d'abril

 

TORNS:

Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

SETMANES TEMÀTIQUES:

 • Safari! (del 25 al 29 de juny). Benvingut a la sabana, on podreu veure els animals més grans, més alts i més ràpids del món. Els nostres guies tenen moltes ganes d'explicar-vos-ho tot sobre els elefants, els hipopòtams, els rinoceronts, les girafes, les zebres i els lleons afamats. Descobriu què pot passar quan els animals entren en contacte amb els turistes. A més, un nen veurà els animals de molt a prop i un guepard molt trapella aprendrà una bona lliçó en aquesta emocionant setmana amb Kids&Us.
 • Crazy Cooks (del 2 al 6 de juliol). En aquesta Fun Week ens tornarem bojos a la cuina. Què faríeu si el cambrer d'un restaurant us confongués amb el xef? O si participant en un concurs de pastissos us sabotegessin el vostre pastís posant-hi vinagre? Aquesta setmana aprendreu a moureus entre fogons i a experimentar amb els sabors! Veniu amb nosaltres i gaudiu 100% en anglès d'aquesta setmana amb Kids&Us!
 • Dinosaurs (del 9 al 13 de juliol). Són enormes i tenen urpes i dents esmolades. Rugeixen, esgarrapen i mosseguen. Els dinosaures són perillosos i sempre tenen gana! En Dippy, el petit dinosaure, vol que li creixin unes bones dents per poder menjar carn com els seus pares. I en Derrick és un simpàtic dinosaure de color blau que li agrada nedar i jugar al bosc. Vine a conèixer els protagonistes d'aquesta setmana i descobriràs què passa quan un temible dinosaure arriba a l'escola.
 • Vikings (del 16 al 20 de juliol). Tothom sap que els víkings eren invasors perillosos que duien cascos amb banyes. O potser no? Els més petits coneixereu un ratolí víking que haurà de triar en quin vaixell salpa a la recerca d'aventures. Els altres acompanyareu els petits víkings a buscar la fletxa daurada o a donar un cop de mà a en Thor. Navega amb nosaltres en aquesta setmana amb Kids&Us!
 • Medieval (del 23 al 27 de juliol). Hi havia una vegada un trol rondinaire i un drac que tenia tots els habitants d'un poble ben espantats. Hi havia també un príncep i una princesa que van rebre una invitació per anar a una festa. Benvingut a aquesta aventura medieval! En aquesta setmana t'hi esperen jocs, activitats i diversió 100% en anglès. No et descuidis la corona ni l'escut!

Cada setmana es durà a terme una EXCURSIÓ que ens permetrà sortir de l'entorn urbà i entrar en contacte amb la natura. Per aquest estiu hem buscat espais verds, frescos, amplis i segurs on podrem gaudir de l'aire lliure.

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN

 • STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.
 • SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.
 • CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.
 • MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...
 • WATER GAMES: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors
 • LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.
 • STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.
 • MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?
 • I ELS DIVENDRES... PARTY TIME! Al acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpretaran els balls i les cançons ... en anglès! 

RATI: 1 monitor/ 10 nens, 1 director de lleure

FRANGES HORARIES:

Oferim el casal en 3 opcions horàries:

OPCIÓ A : de 9:00h a 17:00h

OPCIÓ B : de 9:00h a 15:00h (tots els dies excepte el dia de l'excursió i divendres que l'horari serà de 9:00h a 17:00h) 

• OPCIÓ C : de 9:00h a 13:00h (tots els dies excepte el dia de l'excursió que l'horari serà de 9:00h a 17:00h)

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:

Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web https://www.englishsummerfun.com/inscripcions

 • Alumnes de l´escola Arc Iris i alumnes Kids&Us: Del 12 al 18 d'abril
 • Obert a tothom: A partir del 19 d'abril

* Les places s´assignaran per rigorós ordre d'inscripció

Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitaria de l'infant, ja que us demanaran incloure el número i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.

S'ha d'utilitzar els navegadors Google Chrome o Firefox: http://www.mozilla.org/es-ES/firefox/new/

BEQUES

 • Màxim 2 setmanes becades. Més de dues setmanes es consideren matrícules ordinàries i s'han de fer efectives en els 5 dies hàbils.
 • Tramitar a partir del 21 d'abril fins al 9 de maig.
 • Recollir documentació segellada al Kids&Us i presentar-ho al OAC amb documentació requerida.
 • OAC Horta-Guinardó: C/ Lepant, 387

- Llistes provisonals de beneficiaris: 24 de maig
- Període de reclamacions : del 25 de maig al 7 de juny
- Llista definitiva de beneficiaris : 13 de juny
- Inscripció dels beneficiaris: del 28 de maig al 16 de juny

MONITORS DE SUPORT

 • Nens amb certificats de discapacitat.
 • Tramitar documentació (F7) al Kids&Us del 21 d'abril al 25 de maig.
 • Kids&Us presentarà les sol·licituds dins del termini.
 • L'Ajuntament valora el tipus d'ajuda atorgada a cada nen.

 

 

Kids&Us Horta-Guinardó  C/Cartellà 101 08031 Barcelona

Tel: 676.824.288 o 93. 420.11.32 / horta@kidsandus.es / www.kidsandushorta.com