ESCOLA ANTONI BRUSI

Els casals d'estiu Summer Fun són el resultat de l'esforç continu del Departament Pedagògic de Kids&Us per oferir una activitat d'estiu única d'aprenentatge i diversió.

El principal objectiu dels casals Summer Fun és que els alumnes tornin a casa cada dia amb la sensació d'haver viscut una jornada divertida i diferent, sense adonar-se que, alhora, han après anglès. Kids&Us acumula 15 anys d'experiència en l'ensenyament d'anglès per a nens petits.

Com és?

Cada setmana l'equip de monitors de Kids&Us acompanyarà els vostres fills en les diferents aventures que els proposarem. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem. Així aconseguim que interioritzin i consolidin estructures i vocabulari de manera natural sense ser conscients d'estar-ho fent. Oi que sembla màgic?


Com ho fem?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que vénen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

 

Vine a viure noves i originals aventures especialment pensades per a gaudir de valent!! Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent manualitats i moltes més coses ...... i tot 100% anglès.

La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i viuen l'anglès de manera natural i sòlida sense ser conscients d'estar-ho fent. Oi que sembla màgic?

EDATS: Per nens i nenes de 3-12 anys

ACTIVITATS:

STORY TIME
Els monitors explicaran un conte per setmana que ajuradà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.Per altra banda,els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons. moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup,apendre a compartir,esperar el torn...En aquest context,els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME
Aprofitarem els temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

EXCURSIONS

Cada setmana tota l'escola marxarà d'excursió i els més grans faran una sortida matinal.

I EL DIVENDRES, Friday's Party!

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Poblenou (C/Almogàvers 219)

casals4@kidsandus.es

Teléfon de contacte:93 300 77 14