ESCOLA ANTONI BRUSI

WELCOME TO SUMMER FUN 2021!

 

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es faran de forma online a través d'aquesta web en la pestanya "Inscripcions".


CASAL D'ESTIU A L'ESCOLA ANTONI BRUSI

T'imagines fent una immersió lingüística en anglès i ben a prop de casa? Aprèn anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-ho d'allò més bé al nostre Summer Fun by Kids&Us.

Al Summer Fun oferim activitats d'oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l'anglès. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.

COM HO FEM?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

EDATS: Per nens i nenes de P3 fins 12 anys.

 

TEMÀTIQUES I TORNS

Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l' idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

• SCIENCE (del 28 de juny al 2 de juliol)

BOOM! Aquesta setmana haurem d'anar amb moooooooolt de compte amb els experiments de Science! Ens convertirem en uns científics i científiques d'allò més valents i haurem de triar bé quines fórmules seguim i quines mescles fem per no capgirar el casal de dalt a baix!

• SECRET AGENTS (del 5 al 9 de juliol)

Missatge per a totes les famílies, es busquen agents secrets! Durant aquesta setmana serem agents en una missió secreta on res és allò que sembla! Objectes desapareguts, jocs de doble espionatge, aparells d'alta tecnologia... Però també necessitem l'ajuda de joves espies per aconseguir-ho... ens hi ajudeu?

• ARABIAN NIGHTS (del 12 al 16 de juliol)

Res ens fa somiar més que els contes! I per això, passarem una setmana de somni a la terra de les 1001 nits, amb les històries més màgiques del Summer Fun. Tenim tots els ingredients: desitjos, aventures i catifes màgiques, només hi faltes tu!


• AROUND THE WORLD (del 19 al 23 de juliol)

Bitllets, càmera, passaport...No ens podem deixar res perquè aquesta setmana marxem de viatge! I sabeu on anirem? Lluny, molt lluny, anirem a ARREU DEL MÓN! Prepareu-vos per a una setmana on visitarem indrets increïbles que ens deixaran amb la boca ben oberta. Afanyeu-vos, que l'avió ja s'enlaira!

• CIRCUS (del 26 al 30 de juliol)

Estimades famílies, benvingudes al circ! Aquesta setmana aprendrem a ser autèntics artistes de les acrobàcies, els malabars, però sobretot, de les rialles! Ens acompanyeu a conèixer un món ple de màgia, pallassos sapastres i trucs fantàstics? 3, 2, 1... Que comenci l'espectacle!

• HIGHLAND GAMES (del 6 al 10 de setembre)

3, 2, 1 Piiiiip! Donem el tret de sortida a aquesta setmana olímpica! Sí, ho has entès bé, una setmana ben farcida d'esports i activitats, i és que els Highland Games arriben des d'escòcia disposats a fer-vos suar la samarreta. Apunta't i demostra el que vals, la diversió està assegurada.


ACTIVITATS

STORY TIME: els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME: amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS: es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES: els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.


MESURES COVID-19: Kids&Us Poblenou aplicarà totes les mesures de seguretat i higiene necessàries i recomanades per a aquest tipus d'activitats, dictaminades per les autoritats sanitàries competents en el marc de la prevenció de la COVID-19.


PER A MÉS INFORMACIÓ:


Kids&Us Poblenou
poblenou@kidsandus.es
615816080 / 93.300.77.14