ESCOLA ANTONI BRUSI

WELCOME TO SUMMER FUN 2023!

Tens disponible tota la informació del nostre casal a l'escola Antoni Brusi en aquesta pàgina web, d'igual manera, farem una reunió informativa abans que comencin les inscripcions. Summer Fun t'espera!

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Obert a tothom: a partir del dissabte 15 d'abril a les 10 h.
Les inscripcions es faran de forma online a través d'aquesta web en la pestanya "Inscripcions".

INSCRIPCIONS OBERTES DURANT EL MES DE JULIOL


CASAL D'ESTIU A L'ESCOLA ANTONI BRUSI

T'imagines fent una immersió lingüística en anglès i ben a prop de casa? Aprèn anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-ho d'allò més bé al nostre Summer Fun by Kids&Us.

Al Summer Fun oferim activitats d'oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l'anglès. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.

COM HO FEM?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

EDATS: Per nens i nenes de P3 fins 12 anys.

TEMÀTIQUES I TORNS

Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l' idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

• UNDER THE SEA (del 26 al 30 de juny)

• GREAT INVENTIONS (del 3 de julio al 7 de juliol)

• AUSTRALIA (del 10 al 14 de juliol)

• MADNESS AT THE MUSEUM (del 17 al 21 de juliol)

• SPACE & ALIENS (del 24 al 28 de juliol)


ACTIVITATS

STORY TIME
Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

PER A MÉS INFORMACIÓ:
Kids&Us Poblenou
poblenou@kidsandus.es
615816080 / 654144185