EL PARC DE L'AIGUA (Sant Quirze Safaja SQS)

English Summer Fun by Kids&Us al PARC DE L'AIGUA (SQS)

T'imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa!!! Millora el teu nivell d'anglès d'una manera divertida, engrescadora i passant-t'ho d'allò més bé al nostre "English summer fun by Kids&Us". En el SUMMER FUN fem molt més que classes d'anglès. Oferim activitats d'oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l'anglès.

Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l'idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

LLOC: PARC DE L'AIGUA- SQS . Carrer del Passant de Caldes 10, 08189 Sant Quirze Safaja.
HORARI: de 9h a 17h.
ACOLLIDA: de 8h a 9h i/o de 13h a 14h.

 

TEMÀTIQUES:

TREASURE HUNTERS (del 25 al 28 de juny)
Els exploradors es troben a la cerca del tresor i només tenen una setmana per aconseguir-lo. Aconseguireu unir-vos a ells i trobar els tresors que s'amaguen a l'English Summer Fun?

MONSTERS (de l'1 al 5 de juliol)
Prepara't per viure la setmana més monstruosa amb MONSTERS! Descobrirem els monstres que s'amaguen a l'English Summer Fun i els caçarem a tots per viure un munt d'aventures inoblidables amb tots ells. Vigila no et converteixes en un monstre també!

MOUNTAIN ADVENTURES (del 8 al 12 de juliol)
Al cim de la muntanya s'hi amaguen moltes sorpreses que desvetllarem en aquesta setmana! Una aventura de 5 dies descobrint els misteris de la muntanya i rutes insospitades. No et pots perdre aquesta aventura d'estiu amb nosaltres!

UNDER THE SEA (del 15 al 19 de juliol)
Les activitats més refrescants arriben al nostre casal! Amb Under the Sea descobrirem tots els secrets i personatges que s'amaguen al fons del mar i que ens faran remullar-nos sense parar.

FARMYARD (del 22 al 26 de juliol)
Aquesta setmana ens convertirem ens grangeres i grangers i viurem mil aventures amb els animals de la granja. No us ho podeu perdre, serà tota una animalada!

SWEET (del 02 al 06 se setembre)
Ets una persona llaminera? Els nostres amics en Timmy, la Lucy i en Colin sí que ho són. Seran capaços de resistir-se a la temptació de menjar-se tots els dolços? Vine a descobrir-ho en aquesta nova Fun Week de Kids&Us. Prepara't per a una aventura molt dolça i misteriosa i ajuda els nostres amics.


ACTIVITATS DEL SUMMER FUN:

• STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.

SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...

WATER GAMES I PISCINA: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament a la piscina i amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors.

LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.

FUN BOOK, BINGO AND MEMORY GAMES: Kids&Us ha creat tot de material per tal de que els nens fagin activitats on aprendran vocabulari relacionat amb la temàtica de la setmana a la vegada que fan jocs de taula.

• i ELS DIVENDRES... PARTY TIME! Al acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpretaran els balls i les cançons ... en anglès!

 

PREUS:

• PREU NEN(A)/SETMANA 4 DIES (del 25 al 28 de juny):

 • Matí (de 9h a 13h): 96€
 • Matí-Migdia (de 9h a 15h): 109€
 • Matí+Tarda (de 9h a 17h): 118€
 • Suplement Dinar: 7€/dia.
 • Suplement Acollida 8h-9h: 5€/setmana.
 • Suplement Acollida 13h-14h: 5€/setmana

 

• PREU NEN/SETMANA DE 5 DIES (JULIOL i SETEMBRE)

 • Matí (de 9h a 13h): 114€.
 • Matí-Migdia (de 9h a 15h): 121€.
 • Matí+Tarda (de 9h a 17h): 135€.
 • Suplement Dinar: 7€/dia.
 • Suplement Acollida 8h-9h: 5€/setmana.
 • Suplement Acollida 13h-14h: 5€/setmana.

Descompte per inscriure a 2 o més germans: 5%
Descompte per inscriure a un infant a 2 o més setmanes: 5%

INSCRIPCIONS: A PARTIR DEL 2 DE MAIG.

Inscripcions online a https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions

 

IMPORTANT!

A l'hora de fer la inscripció, feu servir els navegadors Mozilla Firefox o Google Chrome.

Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitària de l'infant, ja que us demanaran incloure el número, i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.

Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres: caldes.montbui@kidsandus.es

Kids&Us Caldes de Montbui • Avda. de Josep Fontcuberta 115 • 08140 Caldes de Montbui