Col·legi Vedruna Mare de Déu del Lledó

COL.LEGI LLEDÓ
WELCOME SUMMER 2020!
T'imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa?
Els casals d'estiu Summer Fun by Kids&Us tornen aquest estiu a l'escola La Llacuna del Poblenou amb noves aventures carregades de diversió i moltes sorpreses! Are you ready?
La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.

Com ho fem?
El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que vénen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

EDATS: Per nens i nenes de 3-12 anys

FRANGES HORÀRIES:
OPCIÓ A: De dilluns a divendres de 9h a 17h
OPCIÓ B: De dilluns a divendres de 9h a 15h (excepte el dia de l'excursió i el divendres).
A més, oferim el servei d'acollida cada dia en horari de 8h a 8:45.

TEMÀTIQUES SUMMER FUN 2020:
CAVEMEN (del 22 al 26 de juny): Viatgem en el temps a la terra dels mamuts, dels homes i dones de les cavernes i del seu art que amaga misteris i codis secrets. Esteu preparats i preparades per convertir-vos en persones de les cavernes i saber com es vivia sense electricitat, aigua ni cases?
AUSTRALIA (del 29 de juny al 3 de juliol): Marxem a les antípodes! Cangurs, wombats i tota mena d'animals desconeguts faran la seva aparició en aquesta setmana tan exòtica. Què és el que ens esperarà a l'altra punta del món? No deixis que t'ho expliquin i vine a descobrir-ho!

ACTIVITATS:
STORY TIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajuradà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.Per altra banda,els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.
SONG&DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons. moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.
CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.
MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup,apendre a compartir,esperar el torn...En aquest context,els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.
LUNCH TIME: Aprofitarem els temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.
EXCURSIONS: Cada setmana tota l'escola marxarà d'excursió i els més grans faran una sortida matinal.
I el divendres, FRIDAY'S PARTY! Per acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal de que tots i totes junts poguem gaudir de tot allò que els petits han après.

No ho dubtis i vine a divertir-te amb nosaltres!

PERIODE D'INSCRIPCIONS:
21 i 22 d'abril: Alumnes de l'escola El Morell
23 i 24 d'abril: Alumnes Kids&Us
25 d'abril: Obertes al barri.
A l'hora de fer la inscripció, tingueu a mà la targeta sanitària i una fotografia digitalitzada, la qual haureu d'adjuntar a la inscripció.

PER A MÉS INFORMACIÓ:
Kids&Us Valls (Plaça de la Vil.la Romana, 4, Local 2, Valls)
Valls@kidsandus.es
647 228 897