COL·LEGI BALMES - PALMA MALLORCA

WELCOME SUMMER 2021!

CASAL D'ESTIU AL COL·LEGI BALMES (c/ Pere II, 42 - Palma de Mallorca)

T'imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa? Millora el teu nivell d'anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-ho d'allò més bé al nostre "English Summer Fun by Kids&Us"

En el Summer Fun fem molt més que classes d'anglès. Oferim activitats d'oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l'anglès.

La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.

COM HO FEM?

El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.

EDATS: Per nens i nenes de 1r Infantil fins a 6è de Primària

TEMÀTIQUES I TORNS:

Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l' idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

  • SECRET AGENTS (del 28 de juny al 2 de juliol)
  • ARABIAN NIGHTS (del 5 de juliol al 9 de juliol)
  • AROUND THE WORLD (del 12 al 16 de juliol)
  • CIRCUS (del 19 al 23 de juliol)

ACTIVITATS:

STORY TIME
Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG & DANCE TIME
Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS
Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES
Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

LUNCH TIME
Aprofitarem els temps previ al menjar per introduir els nens al vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.

ACTIVITAT ESTRELLA:

Cada setmana tots els grups faran una activitat diferent i molt divertida (inflables, festa de bombolles, circ,...) i els més grans també faran una sortida matinal.


REUNIÓ INFORMATIVA ON-LINE:

DIJOUS 15 D'ABRIL A LES 18:00H

Cal enviar un correu a palma.centre@kidsandus.es o trucar al 646327047 per poder assistir-hi.


DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:

Alumnes Kids&Us i Col·legi Balmes: del 26 al 28 d'abril.

Obert a tothom: a partir del 29 d'abril.

Les inscripcions es faran de forma on-line a través d'aquesta web en la pestanya "inscripcions".


ESPAI SEGUR

Per garantir la seguretat de tots els infants, les famílies i els docents, seguim aplicant els protocols de seguretat i higiene per complir la normativa marcada per les autoritats sanitàries. Els centres Kids&Us ofereixen un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l'aprenentatge de l'anglès.

En definitiva, prendrem totes les mesures necessàries per oferir-vos unes activitats segures, divertides i 100% en anglès.


PER A MÉS INFORMACIÓ:

Kids&Us Palma Centre (C/ Foners, 6)
palma.centre@kidsandus.es
646.327.047 / 871.904.534