Club Nàutic El Balís (Kids&Us Llavaneres)

JA SAPS QUÈ FARÀS AQUEST ESTIU?

Vine a l'English Summer Fun by Kids&Us!

Casal d'estiu en anglès i esports aquàtics al CLUB NÀUTIC EL BALIS.

Aquest estiu un cop més serà inoblidable! Vine a viure noves i originals aventures especialment pensades per a gaudir de valent!! Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent manualitats i moltes més coses ...... i tot 100% anglès.

Com cada any aprofitarem l'hora de dinar per fer "Lunch Activities", no es tracta només d'alimentar-se, dinar és també un acte social i d'aprenentatge. Servei de càtering a càrrec de Masia Bartrès.

Com a novetat aquest any, pel matí es farà curset de piscina i per la tarda es faran activitats aquàtiques (bodysurf, caiac, vela...), segons edat, a càrrec dels tècnics del C.N. El Balís.

Cada setmana l'equip de Kids&Us acompanyarà els vostres fills i filles en les diferents aventures que els proposarem. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i visquin l'anglès de manera natural i sòlida sense ser conscients d'estar-ho fent. Oi que sembla màgic?

EDATS: Per nens i nenes de 3 a 12 anys. Tant si són alumnes Kids&Us com si no ho són.

GRUPS: Organitzats per edats. Màxim 10 alumnes per teacher

  • 3-4 anys
  • 5-6 anys
  • 7-9 anys
  • 10-12 anys

FRANJES HORARIES

OPCIÓ A: Horari de 9h a 17h - 185 € setmana
OPCIÓ B: Horari de 9h a 13h - 135 € setmana (possibilitat d'afegir Lunch activities fins les 15h per 30€ a la setmana)

*Descomptes acumulables fins a un 15% i aplicables sobre l'import base:

  • Alummnes Kids&Us i socis C.N. El Balís: -5%
  • A partir del segon germà: -5%
  • A partir de la segona setmana: -5%

 

SETMANES TEMÀTIQUES:

In the Post (setmana del 27 de juny al 1 de juliol)

Fem una crida a tots els petits carters i carteres. Necessitem la vostra ajuda per entregar totes les cartes i els paquets als nostres amables veïns. Ens agrada treballar en matins assolellats i mai sabem quines aventures i sorpreses ens esperen. Vine a gaudir d'una setmana de jocs i activitats divertides, aprendrem a ser els millors carters!

Farmyard (setmana del 4 al 8 de juliol)

Vine a Kids&Us i explora la granja del senyor Price. L'ajudarem amb les seves feines diàries i a mantenir la granja neta i polida. A més, coneixerem tots els seus amics de la granja. La pobra Little Bee necessita ajuda per trobar el seu lloc a la granja. L'ajudaràs a fer nous amics i a descobrir el veritable significat de la paraula família? Què és aquesta música que se sent? Oh, mira! És la Daisy, la vaca ballarina! Acompanya-la en la seva nova aventura per descobrir la importància de perseguir els teus somnis.

The Far West (setmana del 11 al 15 de juliol)

En pel·lícules antigues, veiem que els americans i els cowboys tenien estils de vida molt diferents, vestien diferent i també feien servir armes diferents. Però, en realitat són tan diferents? Descobrim-ho!

Monsters (setmana del 18 al 22 de juliol)

Et fan por els monstres? No te n'han de fer! Quan els coneixes, poden ser molt simpàtics. Pot ser que algun intenti fer alguna trapelleria, o fins i tot espantar-te, però si els dones una oportunitat, fins i tot podeu ser bons amics. Vine a Kids&Us i et divertiràs descobrint com viuen uns monstres molt especials.

Medieval (setmana del 25 al 29 de juliol)

Descobrim plegats el màgic món medieval on coneixerem princeses i prínceps que viuen en majestuosos castells. Però compte amb els malvats trols, que apareixen de sota els ponts, i els dracs gegants, que escupen foc! T'estem esperant! No et deixis la corona i l'escut!

 

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions

*EN CAS D'ESTAR INTERESSATS EN UNA SETMANA QUE APAREGUI EN LISTA D'ESPERA, MARQUEU-LA IGUALMENT PER SI HI HAGUÉS ALGUNA BAIXA O FORMEM UN GRUP NOU.

Si voleu veure videos dels nostres casals visiteu les nostres Stories Destacades a Instagram.

Us hi esperem!


PER A MÉS INFORMACIÓ:
Kids&Us Llavaneres (Avda. Catalunya nº 38)
llavaneres@kidsandus.es
686254651