CEM (Centre Esportiu Cervera)

WELCOME TO SUMMER FUN 2021!


Aquest estiu no et quedis a casa i vine al nostre Summer, t'esperen unes instal•lacions esportives super xules, sortida matinal, piscina, tallers de Little Chef, Mad Scientist i moltes sorpreses més! I saps què...? Tot 100% en anglès!
English Summer Fun és un casal d'estiu per nens i nenes de 3 a 12 anys. L'objectiu principal és aconseguir que cada dia surtin feliços i contents, amb la sensació d'haver viscut unes experiències divertides i diferents, sense adonar-se que tot això ho han estat fent en anglès!


Cada setmana l'equip de Kids&Us acompanyarà els vostres fills/es arreu de diferents aventures, jugarem, anirem a la piscina dos cops per setmana, farem esport, sortides matinals, nit de vivac, olimpíades i moltes més coses, us esperem a tots!


REUNIÓ INFORMATIVA ONLINE


Summer Fun a Guissona 13 de maig a les 19h30
a través de la plataforma ZOOM.
Inscriu-te a la reunió aquí per rebre l'enllaç a la reunió.


Summer Fun al CEM Cervera 12 de maig a les 19h30
a través de la plataforma ZOOM.
Inscriu-te a la reunió aquí per rebre l'enllaç a la reunió.


Si vols els teus fills puguin assistir a tots dos casals només hauràs d'assistir a una de les dues reunions.
Uns dies abans de la reunió us enviarem l'enllaç per accedir-hi.

LLOC DE L'ACTIVITAT:
CEM Cervera: setmanes 5 i 12 de juliol
Escola FEDAC Guissona: setmanes 19 i 26 de juliol.

DATES I PROCÉS D'INSCRIPCIÓ


Període d'inscripcions obert a tothom: a partir del dissabte 24 d'abril a les 10 h.
Les inscripcions es faran de forma on-line a través d'aquesta web en la pestanya "Inscripcions". Recordeu les inscripcions són limitades.


Link inscripcions: https://www.kidsandussummerfun.com/inscripcions
A l'hora de fer la inscripció, feu servir el navegador Mozilla Firefox o Google Chorme:
http://www.mozilla.org/es-ES/


LA MILLOR INVERSIÓ DE FUTUR


T'imagines fent una immersió lingüística en anglès i ben a prop de casa? Aprèn anglès d'una manera divertida i engrescadora i passant-ho d'allò més bé al nostre Summer Fun by Kids&Us.
Al Summer Fun oferim activitats d'oci vivencials i enriquidores on la llengua vehicular és l'anglès. La nostra missió és aconseguir que els nens i nenes s'interessin per les activitats que desenvolupen i s'arribin a identificar plenament amb els personatges i històries que expliquem.


COM HO FEM?


El nostre equip està format per gent jove, dinàmica, alegre i motivada per la seva feina, amb experiència en la metodologia Kids&Us i amb una clara vocació per la docència. Aquests trets diferencials ens permeten garantir que tots els nens i nenes que venen als nostres casals rebin un tracte personalitzat i familiar que fa que hi participin activament i puguin millorar el seu nivell d'anglès d'una manera divertida i innovadora.


EDATS: Per nens i nenes de P3 fins a 12 anys.


HORARI i PREU DEL SUMMER FUN:
De 9h00 a 13h00*
Servei d'acollida a partir de les 8h30 i servei de recollida fins les 14h00 gratuït.
PREU: 95€/setmana


*5% de dte per germans i alumnes inscrits a 4 o + setmanes (DTES. ACUMULABLES).
*5% de dte per alumnes Kids&Us.
*Caldrà un mínim de 25 alumnes/setmana per poder realitzar l'activitat.


PLACES OFERTADES
50 alumnes/setmana.


STAFF

Professors/es qualificats amb gran domini de la llengua anglesa, formats per Kids&Us i amb títol de monitor/a de Lleure.
1 director de lleure.
1 responsable d'higiene.

GRUPS

Els grups es realitzaran per franges d'edat, 3-4, 5-6, 7-10 i 10-12 anys amb un màxim de 10 alumnes per grup. La ràtio marcada per la Generalitat és de 10 alumnes per grup. En cas d'haver d'aplicar altres mesures segons situació Covid-19, el centre garanteix adaptar-se segons normativa vigent.

TEMÀTIQUES I TORNS


Cada setmana ens submergirem en un món diferent a través de noves i originals històries creades específicament per millorar i agilitzar l'adquisició de l'idioma dels vostres fills i filles. D'aquesta manera, ells podran unir-se a l'aventura tantes setmanes com vulguin.

• ARABIAN NIGHTS (del 5 al 9 de juliol) - Lloc activitat: CEM Cervera
Res ens fa somiar més que els contes! I per això, passarem una setmana de somni a la terra de les 1001 nits, amb les històries més màgiques del Summer Fun. Tenim tots els ingredients: desitjos, aventures i catifes màgiques, només hi faltes tu!
Activitat especial: Olimpíades


• AROUND THE WORLD (del 12 al 16 de juliol) - Lloc activitat: CEM Cervera
Bitllets, càmera, passaport...No ens podem deixar res perquè aquesta setmana marxem de viatge! I sabeu on anirem? Lluny, molt lluny, anirem a ARREU DEL MÓN! Prepareu-vos per a una setmana on visitarem indrets increïbles que ens deixaran amb la boca ben oberta. Afanyeu-vos, que l'avió ja s'enlaira!
Activitat especial: Acampada temàtica


• CIRCUS (del 19 al 23 de juliol) - Lloc activitat: FEDAC Guissona
Estimades famílies, benvingudes al circ! Aquesta setmana aprendrem a ser autèntics artistes de les acrobàcies, els malabars, però sobretot, de les rialles! Ens acompanyeu a conèixer un món ple de màgia, pallassos sapastres i trucs fantàstics? 3, 2, 1... Que comenci l'espectacle!
Activitat especial: Anem al circ!


• TOYS (del 26 al 30 de juliol) - Lloc activitat: FEDAC Guissona
FALTA DESCRIPCIÓ TEMÀTICA
Activitat especial: Acampada temàtica

ACTIVITATS


STORY TIME: els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà els nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent. Per altra banda, els nens tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges fantàstics i viure les aventures en primera persona.

SONG&DANCE TIME: amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.

CRAFTS: es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.

MONITORED GAMES: els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensades per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn... Els nens aprendran de manera senzilla i vivencial ordres i estructures gramaticals bàsiques en anglès.

MESURES COVID-19: Kids&Us aplicarà totes les mesures de seguretat i higiene necessàries i recomanades per a aquest tipus d'activitats, dictaminades per les autoritats sanitàries competents en el marc de la prevenció de la COVID-19.

PER A MÉS INFORMACIÓ: Per més informació podeu contactar directament amb Kids&Us Igualada o Kids&Us Tàrrega, estarem encantats de resoldre tots els vostres dubtes.

Kids&Us Igualada
igualada@kidsandus.es
93.804.08.66
Kids&Us Tàrrega
tarrega@kidsandus.es
618.129.838 / 93.804.08.66
www.kidsandussummerfun.com

 

Documents