BLANES: ESCOLA QUATRE VENTS / K&U

English Summer Fun by Kids&Us 2018 a l'escola Quatre Vents

L'English Summer Fun és un casal d'estiu per a nens i nenes de 3 a 12 anys l'objectiu del qual és la immersió en anglès durant una setmana i que se centrarà en una temàtica específica. Durant aquesta setmana crearem situacions per promoure la interacció en anglès, sempre a través d'experiències divertides i interessants per a cada grup d'edat.

L'escola Quatre Vents està ubicada a l'Avinguda dels Pavos, número 54 i és on Kids&Us Blanes farà el nou projecte d'estiu "Summer Fun" durant el mes de juliol i les dues primeres setmanes d'agost. La resta de setmanes ho farem al nostre centre Kids&Us ubicat al carrer Alfons Castelao número 36. 

L'escola Quatre Vents disposa de més de 9 aules especials i les aules de classe en les quals ens distribuirem en grups de màxim 10 infants i per franges d'edat.

A més, disposem de l'espai de menjador, la cuina, la sala d'audiovisuals i els tres patis de l'escola en què ens distribuirem per fer les diferents activitats durant el dia.

 

HORARIS, PREUS I DESCOMPTES

Oferim el Casal en 3 franges horàries:

- Opció A: De 9h a 17h: 135€/setmana

- Opció B: De 9h a 15h tots els dies excepte dimecres i divendres que l'horari será de 9h a 17h: 130€/setmana

- Opció C: De 9h a 13h tots els dies excepte dimecres i divendres que l´horari serà de 9:00 a 17:00h (dinar extra o de carmanyola): 95€/setmana quan estiguem a l'escola Quatre Vents. Les setmanes que estiguem a Kids&Us no hi haurà excursió i l'horari pot ser tots els dies de 9h a 13h a 90€/setmana.

DESCOMPTES:

- Alumnes Kids&Us: -10%

- El segon i el tercer germà: -5%

*Descomptes acumulables i aplicables sobre l'import total.

 

DATES D'INSCRIPCIÓ

- A partir del 20 d'abril (alumnes Kids&Us)

- A partir del 25 d'abril (alumnes no Kids&Us)

Places limitades

 

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:

Les inscripcions només es poden fer online a través d'aquesta web (Pestanya Inscripcions).
A l'hora de fer la inscripció, feu servir els navegadors Mozilla Firefox o Google Chrome.
http://www.mozilla.org/es-ES/firefox/new/
Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitària de l'infant, ja que us demanaran incloure el número, i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.

TORNS I SETMANES TEMÀTIQUES:


Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.


SAFARI (25 - 29 de juny)
Benvingut a la sabana, on podreu veure els animals més grans, més alts i més ràpids del món. Els nostres guies tenen moltes ganes d'explicar-vos-ho tot sobre els elefants, els hipopòtams, els rinoceronts, les girafes, les zebres i els lleons afamats. Descobriu què pot passar quan els animals entren en contacte amb els turistes. A més, un nen veurà els animals de molt a prop i un guepard molt trapella aprendrà una bona lliçó en aquesta emocionant setmana amb Kids&Us.


CRAZY COOKS (2 - 6 de juliol)
Durant aquesta setmana ens tornarem bojos a la cuina. Què faríeu si el cambrer d'un restaurant us confongués amb el xef? O si participant en un concurs de pastissos us sabotegessin el vostre pastís posant-hi vinagre? Aquesta setmana aprendreu a moureus entre fogons i a experimentar amb els sabors! Veniu amb nosaltres i gaudiu 100% en anglès d'aquesta setmana amb Kids&Us!


DINOSAURS (9 - 13 de juliol)
Són enormes i tenen urpes i dents esmolades. Rugeixen, esgarrapen i mosseguen. Els dinosaures són perillosos i sempre tenen gana! En Dippy, el petit dinosaure, vol que li creixin unes bones dents per poder menjar carn com els seus pares. I en Derrick és un simpàtic dinosaure de color blau que li agrada nedar i jugar al bosc. Vine a conèixer els protagonistes d'aquesta setmana i descobriràs què passa quan un temible dinosaure arriba a l'escola.


VIKINGS (16 - 20 de juliol)
Tothom sap que els víkings eren invasors perillosos que duien cascos amb banyes. O potser no? Els més petits coneixereu un ratolí víking que haurà de triar en quin vaixell salpa a la recerca d'aventures. Els altres acompanyareu els petits víkings a buscar la fletxa daurada o a donar un cop de mà a en Thor. Navega amb nosaltres en aquesta setmana amb Kids&Us!


MEDIEVAL (23 - 27 de juliol)
Hi havia una vegada un trol rondinaire i un drac que tenia tots els habitants d'un poble ben espantats. Hi havia també un príncep i una princesa que van rebre una invitació per anar a una festa. Benvingut a aquesta aventura medieval! En aquesta setmana t'hi esperen jocs, activitats i diversió 100% en anglès. No t'oblidis la corona ni l'escut!


INCREDIBLE MACHINES (30 juliol - 3 d'agost)
Oblida't dels increïbles invents de Leonardo da Vinci. Vine a explorar el món de les Incredible Machines de Kids&Us i deixa volar la imaginació. Les nostres màquines poden nedar, navegar, volar, tallar, escalar i córrer. I algunes ja s'estan preparant per a un concurs de robots molt important. Però només tu pots ajudar el teu robot preferit a guanyar. Estàs preparat?


PIRATES (6-10 d'agost)
Uneix-te a la tripulació del nostre vaixell pirata i navega pels set mars, escala muntanyes, travessa rius i explora boscos a la recerca del tresor. Però recorda, si vols trobar l'or, la plata i totes les joies hauràs de seguir les indicacions del mapa per arribar a l'indret marcat amb una X!


FAIRY TALES (13-17 d'agost)
Hi havia una vegada, la petita Jessie que es preguntava si les fades eren reals ... i sabeu què? Ho eren! El pare d'en Josie explicà els contes més divertits del món i la Penny i el Peter es van convertir en herois de l'escola quan van derrotar els ogres i els trolls! (Bé, potser eren persones reals, però eren tan dolents com ogres i trolls!) Inscriviu-vos i gaudiu d'aquesta Fun Week 100% en anglès.


FAIR PLAY (20-23 d'agost)
Quin objecte s'utilitza a tot el món, tant per a joves com grans? Té un costat, molts usos, però un objectiu general. DIVERSIÓ! Ja saps què és? És una pilota! Les tres històries d'aquest tema de Kids & Us Fun Week exploren aquest món polifacètic de la pilota a mesura que rebota i transmet les nostres vides.


SHOPPING (27-31 d'agost)
Molta gent pensa que anar a comprar és o bé molt divertit o bé molt avorrit. Amb aquesta Fun Week anireu al supermercat a comprar esmorzar per a una mare que està refredada. També anireu a comprar a uns grans magatzems i hi podreu trobar de tot i més! Els més grans haureu de resoldre el misteri del comprador misteriós. Diversió i aventura assegurades en aquesta Fun Week de Kids&Us, 100% en anglès.


UNHAPPY ANIMALS (3-7 de setembre)
Al zoo hi ha molts animals sorprenents: lleons ferotges, llops afamats, micos escandalosos, óssos enormes, cocodrils i molts més. Però hi ha animals que estan tristos. Què podríem fer els cuidadors i els visitants perquè els animals estiguessin una mica més contents? No us perdeu la nostra setmana d'activitats i jocs divertits. Entre tots intentarem fer somriure els animals!

 

RÀTIO: 1 monitor/ 10 nens, 1 director/a de lleure

PLACES DISPONIBLES: 50/setmana del 2 de juliol al 10 d'agost i 30/setmana del 25 al 29 de juny i del 13 d'agost al 7 de setembre